Kokteilis, kuris pavadintas pagal garsųjį XVIII a. piratą, tikrai jus nudžiugins.
INGREDIENTAI
• 1 espresas
• 30 ml „Rhum Vieux“ romo
• 20 ml „Galliano“ likerio
• 1 arbatinis šaukštelis cukranendrių cukraus
• 20 ml šviežios grietinėlės
• Visus sudedamąsias dalis sumaišykite (išskyrus grietinėlę) kartu stiklinėje
• Per pašildyto šaukšto nugarėlę lėtai pilkite grietinėlę (šaukštą atremkite į stiklinės šoną, kad grietinėlė
susikauptų viršuje)
• Kad grietinėlė susikauptų viršuje, gali tekti šiek tiek pasipraktikuoti
PATARIMAS! Šiek tiek pašlakstykite XO išlaikymo „AOC Martinique Rhum Agricole“ romo, kuris gaminamas iš natūralių cukranendrių sulčių.
Rodyti visus kavos virimo aparatus, kuriais galima ruošti espresą