2 a. šaukštelio angliškų arba prancūziškų garstyčių
1 apelsino
1 a. šaukštelio sviesto
4 šakelių krapų
1 a. šaukštelio medaus
Druskos pagal skonį
citrinos, pipirų pagal skonį
1 a. šaukštelio alyvuogių aliejaus
Eiga
Lašišą apibarstyk druska ir atskirk nuo ašakų.
MENU mygtuku nustatyk FRY režimą 15 minučių. Puode pakaitink aliejų, įdėk krapų ir čiobrelių šakelių, ant jų išdėliok lašišos filė oda į apačią. Ant kiekvieno lašišos gabaliuko uždėk garstyčių, medaus ir viską apšlakstyk puse apelsino sulčių.
Uždenk dangtį ir leisk lašišai šildytis, kol baigsis programa. Jei patinka ne visiškai iškepta lašiša, tada programą galima nutraukti po 10 minučių, nuspaudus mygtuką CANCEL. Taigi lašiša bus lengvai pakepusi ir sultinga.
Prieš patiekdamas lašišą apšlakstyk kita puse apelsinų sulčių ir apibarstyk citrininiais pipirais.
Pasibaigus programai prietaisą išjunk iš elektros tinklo.
By clicking on the link, you will be leaving the official Royal Philips ("Philips") website. Any links to third-party websites that may appear on this site are provided only for your convenience and in no way represent any affiliation or endorsement of the information provided on those linked websites. Philips makes no representations or warranties of any kind with regard to any third-party websites or the information contained therein.