„Philips" pagalba

Kuo skiriasi šaltos kavos ruošimas naudojant „Philips“ espreso kavos aparatą?

Paskelbta 2024 m. spalio 21 d.

„Philips“ espreso kavos aparatai kuriuose galima daryti šaltas kavas, galima taikyti skirtingus ruošimo būdus. Norėdami sužinoti daugiau, skaitykite toliau pateiktą straipsnį.

Šaltos kavos ruošimo sistema

Mūsų unikali ruošimo sistema puikiai prisitaiko prie pasirinkto gėrimo tipo. Šalta kava ruošiama žemesnėje temperatūroje, kad būtų pagaminta gaivi kava, kurios skonio neslopina vanduo.

Dėl to, siekiant užtikrinti tinkamą kavos stiprumą ir skonį, kava teka ilgiau (ilgesnis ruošimas), nei ruošiant įprastą espreso kavą.

Dėl mažesnio srauto ruošimo laikas pailgėja ir girdėsite kitokį siurblio garsą.

Ar iš dozavimo snapelio bėga šalta kava?

Ne, norėdami paruošti šaltą kavą akimirksniu, vos paspaudę mygtuką, kavą ruošiame žemesnėje temperatūroje ir lėčiau nei įprastą espreso kavą, kad puikiai išgautume pupelių skonį. Tai reiškia, kad iš snapelio tekanti kava bus šilta.

 

Taikant tradicinį šaltos kavos ruošimo metodą, malta kava ilgesnį laiką mirkoma aplinkos temperatūroje esančiame vandenyje. Šis procesas gali užtrukti iki 12 valandų ar net ilgiau.

 

Ar tai atsakė į jūsų klausimą? Jei ne, kreipkitės į mus dėl tolesnės pagalbos.

Susisiekimas su „Philips“

Džiaugiamės galėdami jums padėti

Susisiekimas su „Philips“

Džiaugiamės galėdami jums padėti

Ieškote kažko kito?

Atraskite visas „Philips“ palaikymo parinktis

Mūsų svetainę geriausiai galima peržiūrėti naudojant naujausią „Microsoft Edge“, „Google Chrome“ ar „Firefox“ versiją.