„Philips“ espreso kavos aparatai kuriuose galima daryti šaltas kavas, galima taikyti skirtingus ruošimo būdus. Norėdami sužinoti daugiau, skaitykite toliau pateiktą straipsnį.
Kuo skiriasi šaltos kavos ruošimas naudojant „Philips“ espreso kavos aparatą?
Šaltos kavos ruošimo sistema
Mūsų unikali ruošimo sistema puikiai prisitaiko prie pasirinkto gėrimo tipo. Šalta kava ruošiama žemesnėje temperatūroje, kad būtų pagaminta gaivi kava, kurios skonio neslopina vanduo.
Dėl to, siekiant užtikrinti tinkamą kavos stiprumą ir skonį, kava teka ilgiau (ilgesnis ruošimas), nei ruošiant įprastą espreso kavą.
Dėl mažesnio srauto ruošimo laikas pailgėja ir girdėsite kitokį siurblio garsą.
Ar iš dozavimo snapelio bėga šalta kava?
Ne, norėdami paruošti šaltą kavą akimirksniu, vos paspaudę mygtuką, kavą ruošiame žemesnėje temperatūroje ir lėčiau nei įprastą espreso kavą, kad puikiai išgautume pupelių skonį. Tai reiškia, kad iš snapelio tekanti kava bus šilta.
Taikant tradicinį šaltos kavos ruošimo metodą, malta kava ilgesnį laiką mirkoma aplinkos temperatūroje esančiame vandenyje. Šis procesas gali užtrukti iki 12 valandų ar net ilgiau.
Ar tai atsakė į jūsų klausimą? Jei ne, kreipkitės į mus dėl tolesnės pagalbos.