„Philips" pagalba

„Saeco“ espreso aparatas gerai nesuplaka pieno putų

Paskelbta 2023 m. sausio 27 d.
Norėdami suplakti geriausios įmanomos kokybės pieno putas naudodami „Saeco“ espreso aparatą, išbandykite šiuos patarimus ir atkreipkite dėmesį į toliau nurodytas rekomenduojamas pieno rūšis.
Pieno temperatūra gali turėti įtakos pieno putos plakimo kokybei. Patariame visada naudoti šaltą pieną iš šaldytuvo, kad būtų suplakta nepriekaištinga pieno puta.
Kad į vidų nebūtų siurbiamas oras, o suplaktos putos būtų tobulos, svarbu naudoti pakankamai pieno. Pabandykite padidinti pieno kiekį, kad pieno putos būtų geresnės.
Naudojant įvairių rūšių pieną ar augalinį pieną, putų kiekis ir kokybė gali skirtis. Kad pieno putos būtų tirštos ir it šilkinės, rekomenduojame naudoti vieną iš šių pieno rūšių:
  • pusiau nugriebtą karvės pieną;
  • riebų karvės pieną;
  • pieną be laktozės;
  • augalinį pieną. Pastaba. Naudodami augalinį pieną, kuriame yra tinkamas riebalų ir baltymų kiekis, suplaksite kiek įmanoma geriausias ir tirščiausias putas. Kad suplaktumėte tikrai puikias pieno putas, atkreipkite dėmesį, ar mėgstamas prekių ženklas pažymėtas žodžiu „Profesionalams“ arba „Barista“.
Visada įsitikinkite, kad naudojant pieno sistemą visos dalys yra švarios (norėdami jas išvalyti, laikykitės vartotojo vadove ar mūsų DUK sąraše pateikiama informacija). 

Ypatingą dėmesį visada skirkite savo kavos aparate pieno grandinės sistemai valyti. Stenkitės, kad pienas jame nepridžiūtų, nes pridžiuvusį pieną sunku pašalinti.

Kruopščiai išvalyti galite naudodami „Philips“ pieno grandinės valytuvą CA6705

Jei atlikote visus šiuos patariamus veiksmus, bet jūsų „Saeco“ kavos aparatas vis tiek negamina pieno putos taip, kaip tikėtasi, susisiekite su mumis dėl tolesnės pagalbos.
Susisiekimas su „Philips“

Džiaugiamės galėdami jums padėti

Ieškote kažko kito?

Atraskite visas „Philips“ palaikymo parinktis

Mūsų svetainę geriausiai galima peržiūrėti naudojant naujausią „Microsoft Edge“, „Google Chrome“ ar „Firefox“ versiją.