„Philips" pagalba

Mano „Saeco“ espreso aparato išmetami kavos tirščių skrituliai yra vandeningi

Paskelbta 2021-10-04
Jūsų „Saeco“ espreso aparato išmetamų kavos tirščių skritulių konsistencija priklauso nuo aparato nustatymų ir gaminamų gėrimų. Skaitykite toliau, jei norite rasti sprendimus.
Įprasta, kad pirmieji išvirti kavos puodeliai gali būti vandeningi, nes „Saeco“ prisitaikymo sistema vis dar reguliuojasi. Išvirkite dar 5-7 puodelius kavos ir po to kavos tirščių skritulių išvaizda turėtų pagerėti.
• po to, kai gaminamas „žemo slėgio produktas“, pvz., kaip „Americano“ kava, „Café Crema“ arba „Café Coffee“ kavos. Kavos tirščių skritulių konsistencija visada bus drėgna, o kavos tirščių inde matysis daugiau vandens
•    Po automatinio skalavimo/valymo ciklo šiek tiek vandens patenka į kavos tirščių indą, dėl to kavos tirščių skrituliai sudrėksta
Išbandykite skirtingus nustatymus, kad susikurtumėte pageidaujamą kavos skonį. Jei pakeisite aparato nustatymus, tai turės įtakos jūsų kavos skoniui ir kavos tirščių skritulio konsistencijai. Pavyzdžiui, šiek tiek pakeiskite malūnėlio nustatymus (į smulkesnį malimą) arba kavos apimtį (į mažesnį kiekį) ir bandykite dar kartą.
•    Nustačius stambų malimą, kava būna ne tokia stipri, o kavos tirščių skritulyje būna daugiau vandens
•    Didesnis kavos kiekis reiškia, kad kava nebus tokia stipri, o kavos tirščių skritulyje bus daugiau vandens
•    Lengvesnio aromato nustatymas reiškia, kad kavos tirščių skritulyje bus daugiau vandens
. Atkreipkite dėmesį: Pakeitus malūnėlio nustatymus užvirinkite 5–7 puodelius kavos, kad sistema prisitaikytų prie naujų nustatymų.
Susisiekimas su „Philips“

Džiaugiamės galėdami jums padėti

Ieškote kažko kito?

Atraskite visas „Philips“ palaikymo parinktis

Mūsų svetainę geriausiai galima peržiūrėti naudojant naujausią „Microsoft Edge“, „Google Chrome“ ar „Firefox“ versiją.