1 | Dangtelis | 6 | Maitinimo mygtukas |
2 | Sterilizavimo priedas | 7 | Šilumos palaikymo / atšildymo nustatymas |
3 | Langas | 8 | Kūdikio maisto šildymo nustatymas |
4 | Pagrindas | 9 | Sterilizavimo nustatymas |
5 | Eigos indikatorius | 10 | Pieno tūrio nustatymas |
11 | Fiksatoriai* |
Nustatymas | Kambario temperatūros pienas (22 °C / 72 °F) | Šaltas arba iš šaldytuvo išimtas pienas (5 °C / 41 °F) |
30 ml / 1 unc. | 4:00–4:15 min. | 4:00–4:15 min. |
60 ml / 2 unc. | 2:45–3:30 min. | 4:45–5:30 min. |
90 ml / 3 unc. | 3:00–4:00 min. | 5:00–6:00 min. |
120 ml / 4 unc. | 3:00–4:00 min. | 5:00–6:00 min. |
150 ml / 5 unc. | 3:00–4:00 min.\t | 5:00–6:00 min. |
180 ml / 6 unc. | 3:30–4:30 min. | 5:30–6:30 min. |
210 ml / 7 unc. | 3:30–4:30 min. | 5:30–6:30 min. |
240 ml / 8 unc. | 5:00–6:00 min. | 6:30–7:30 min. |
270 ml / 9 unc. | 5:00–6:00 min. | 6:30–7:30 min. |
300 ml / 10 unc. | 5:15–6:15 min. | 6:45–7:45 min. |
330 ml / 11 unc. | 5:30–6:30 min. | 7:00–8:00 min. |
Garsumas | Šildymo trukmė |
30 ml / 1 unc. | 20–25 min. |
60 ml / 2 unc. | 30–35 min. |
90 ml / 3 unc. | 35–40 min. |
120 ml / 4 unc. | 45–50 min. |
150 ml / 5 oz | 50–55 min. |
180 ml / 6 unc. | 60–65 min. |
Pieno talpykla | Pieno pradinė temperatūra | Pieno tūris | Rekomenduojamas nustatymas |
Stiklinis | 22 °C | 1–3 uncijos / 30–90 ml | 1 uncija / 30 ml |
4–6 uncijos / 120–180 ml | 2 uncijos / 60 ml | ||
7–8 uncijos / 210–240 ml | 4 uncijos / 120 ml | ||
5 °C | 1 uncija / 30 ml | 1 uncija / 30 ml | |
2–6 uncijos / 60–180 ml | 2 uncijos / 60 ml | ||
7–8 uncijos / 210–240 ml | 4 uncijos / 120 ml | ||
Plastikinis | 22 °C arba 5 °C | 1–11 uncijos / 30–330 ml | Pieno tūrio nustatymas |
Silikoninis | 22 °C arba 5 °C | 1–9 uncijos / 30–270 ml | Pieno kiekio nustatymas + 3–4 min. |
Pieno laikymo maišelis | 22 °C arba 5 °C | 1–6 uncijos / 30–180 ml | Šilumos palaikymo / atšildymo nustatymas |