| 1 | Dangtelis | 6 | Maitinimo mygtukas |
| 2 | Sterilizavimo priedas | 7 | Šilumos palaikymo / atšildymo nustatymas |
| 3 | Langas | 8 | Kūdikio maisto šildymo nustatymas |
| 4 | Pagrindas | 9 | Sterilizavimo nustatymas |
| 5 | Eigos indikatorius | 10 | Pieno tūrio nustatymas |
| 11 | Fiksatoriai* |
| Nustatymas | Kambario temperatūros pienas (22 °C / 72 °F) | Šaltas arba iš šaldytuvo išimtas pienas (5 °C / 41 °F) |
| 30 ml / 1 unc. | 4:00–4:15 min. | 4:00–4:15 min. |
| 60 ml / 2 unc. | 2:45–3:30 min. | 4:45–5:30 min. |
| 90 ml / 3 unc. | 3:00–4:00 min. | 5:00–6:00 min. |
| 120 ml / 4 unc. | 3:00–4:00 min. | 5:00–6:00 min. |
| 150 ml / 5 unc. | 3:00–4:00 min.\t | 5:00–6:00 min. |
| 180 ml / 6 unc. | 3:30–4:30 min. | 5:30–6:30 min. |
| 210 ml / 7 unc. | 3:30–4:30 min. | 5:30–6:30 min. |
| 240 ml / 8 unc. | 5:00–6:00 min. | 6:30–7:30 min. |
| 270 ml / 9 unc. | 5:00–6:00 min. | 6:30–7:30 min. |
| 300 ml / 10 unc. | 5:15–6:15 min. | 6:45–7:45 min. |
| 330 ml / 11 unc. | 5:30–6:30 min. | 7:00–8:00 min. |
| Garsumas | Šildymo trukmė |
| 30 ml / 1 unc. | 20–25 min. |
| 60 ml / 2 unc. | 30–35 min. |
| 90 ml / 3 unc. | 35–40 min. |
| 120 ml / 4 unc. | 45–50 min. |
| 150 ml / 5 oz | 50–55 min. |
| 180 ml / 6 unc. | 60–65 min. |
| Pieno talpykla | Pieno pradinė temperatūra | Pieno tūris | Rekomenduojamas nustatymas |
| Stiklinis | 22 °C | 1–3 uncijos / 30–90 ml | 1 uncija / 30 ml |
| 4–6 uncijos / 120–180 ml | 2 uncijos / 60 ml | ||
| 7–8 uncijos / 210–240 ml | 4 uncijos / 120 ml | ||
| 5 °C | 1 uncija / 30 ml | 1 uncija / 30 ml | |
| 2–6 uncijos / 60–180 ml | 2 uncijos / 60 ml | ||
| 7–8 uncijos / 210–240 ml | 4 uncijos / 120 ml | ||
| Plastikinis | 22 °C arba 5 °C | 1–11 uncijos / 30–330 ml | Pieno tūrio nustatymas |
| Silikoninis | 22 °C arba 5 °C | 1–9 uncijos / 30–270 ml | Pieno kiekio nustatymas + 3–4 min. |
| Pieno laikymo maišelis | 22 °C arba 5 °C | 1–6 uncijos / 30–180 ml | Šilumos palaikymo / atšildymo nustatymas |