Kartu su skanių, šviežiai pagamintų patiekalų receptų ir patiekalų idėjomis, kad kūdikiui formuotųsi sveikos mitybos įpročiai, pateikiame atjunkymo patarimų.
Porcijos Pagaminama apie 260 ml, maždaug 5 porcijos (Porcija 50g), Gaminimo laikas Garinimo laikas: apie 20 min.
Produktai
- Salieras: 1⁄2 stiebo (apie 40 g)
- Pomidoras: 1, vidutinio dydžio (apie 130g)
- Morka: 1⁄2, vidutinio dydžio (apie 40 g)
- Virti vištienos gabalėliai: 40 g
- Gerai išvirti makaronai: 50 g vienai porcijai
- Gerai išvirta jautienos piurė: 50 g vienai porcijai
Eiga
1 - Nuplaukite daržoves. Nuskuskite ir nuplaukite morką. Perpjaukite pomidorą pusiau ir išimkite sėklas. Supjaustykite daržoves maždaug 1 cm kubeliais.
2 - Nuimkite ąsočio dangtelį ir sudėkite visus produktus į ąsotį. Uždėkite dangtelį ir užfiksuokite jį tinkamoje padėtyje.
3 - Atidarykite vandens bakelio dangtelį ir įpilkite vandens į bakelį, kol vanduo pasieks „20 min.“ lygį.
4 - Uždenkite ir užfiksuokite dangtelį tinkamoje padėtyje. Paspauskite, norėdami užfiksuoti ąsotį garinimo padėtyje.
5 - Nustatykite 20 min. garinimo laiką. Prietaisas pradės garinti ir automatiškai išsijungs po 20 min.
6 - Pasukite garinimo mygtuką atgal į „OFF“ padėtį.
7 - Apverskite ąsotį, tuomet sudėkite virtus vištienos gabalėlius (vištienos gabalėlius virkite atskirai).
8 - Uždėkite ąsotį ant pagrindinio įrenginio, tuomet pasukite pagal laikrodžio rodyklę ir užfiksuokite maišymo padėtyje.
9 - Maišykite 3 arba 5 kartus po 15 sekundžių, kol sumaišysite iki pageidaujamos konsistencijos.
10 - Perkelkite maistą į dubenį ir leiskite atvėsti prieš patiekdami 1 porciją su maždaug 50 g virtų makaronų ir 50 g jautienos piurė.
- Patarimas: Laikymas: tinka užšaldyti
1 žingsnis
2 žingsnis
3 žingsnis
4 žingsnis
5 žingsnis
6 žingsnis
7 žingsnis
8 žingsnis
9 žingsnis
10 žingsnis