Buitiniai prietaisai

Paruoškite skanią espreso su Saeco espreso kavos aparatu

Saeco espreso kavos aparatų Kolekcijos

Mūsų nauja Saeco espreso kavos aparatų kolekcija – galimybė kiekvienam, nesvarbu, koks kavos skonis jums labiausiai patinka, mėgautis puikia kava namuose.

„Xelsis“ Spustelėkite ir leiskite aparatui parodyti, ką jis gali.
Vaizdo įrašai
Daugiau informacijos
Espreso Gėrimo pasirinkimas
„Exprelia EVO“ Spustelėkite ir leiskite aparatui parodyti, ką jis gali.
Vaizdo įrašai
Daugiau informacijos
Espreso Gėrimo pasirinkimas
„Moltio“ Spustelėkite ir leiskite aparatui parodyti, ką jis gali.
Vaizdo įrašai
Daugiau informacijos
Espreso Gėrimo pasirinkimas
„Intelia EVO One Touch Cappuccino“ Spustelėkite ir leiskite aparatui parodyti, ką jis gali.
Vaizdo įrašai
Daugiau informacijos
Espreso Gėrimo pasirinkimas
Espreso su (pieno) puta
Karštas vanduo
„Minuto“ Spustelėkite ir leiskite aparatui parodyti, ką jis gali.
Vaizdo įrašai
Daugiau informacijos
Espreso Gėrimo pasirinkimas
„Intuita cappuccino“ Spustelėkite ir leiskite aparatui parodyti, ką jis gali.
Vaizdo įrašai
Daugiau informacijos
Espreso Gėrimo pasirinkimas
Espreso su (pieno) puta
Karštas vanduo
„Xsmall“ Spustelėkite ir leiskite aparatui parodyti, ką jis gali.
Daugiau informacijos
Espreso Gėrimo pasirinkimas
Atraskite daugiau
Ar norėtumėte daugiau sužinoti apie Saeco produktus?
Tikram kavos mėgėjui svarbi kiekviena smulkmena. Todėl mes rekomenduojame „Brita“ vandens filtrą, kuris užtikrina vandens kokybę ir yra puiki kalkių šalinimo priemonė. Šis filtras apsaugos aparato vandens sistemas nuo kalkių apnašų.

Sukurta kavos mėgėjų

Kodėl verta pasirinkti „Saeco“ espreso kavos aparatą.

Kelionė nuo pupelių iki kavos puodelio

Pasinerkite į kavos pasaulį ir pažinkite magišką kavos pupelės virsmą jūsų mėgstama kava.

Didžiuojamės galėdami pasiūlyti kavos mėgėjams šias kavos rūšis
Tikras malonumas visiems pojūčiams

Susipažinkite su Luigi Odello, „Centro Studi Assaggiatori“, Italijos degustatorių prezidentu, kuris tiria pažangiausių juslių analizės tyrimų paslaptis ir paaiškina, kodėl degustatoriai apdovanojo mūsų išskirtinį skonį ir bekompromisę aistrą siekti kokybės.

Visada pasiruošę jums padėti

Mes esame čia, kad padėtume jums iškilus bet kokiai problemai arba klausimui ir taip užtikrintume malonų kavos ruošimo procesą. Jokių problemų.

Visada pasiruošę jums padėti
Mes didžiuojamės tuo, ką gaminame, todėl norime užtikrinti pagalbą jums ir jūsų „Saeco“. Mes visada pasiruošę padėti internetu ir ne tik, kad skania kava galėtumėte mėgautis ne vienerius metus.
Registracija
Užregistruokite savo Saeco espreso kavos aparatą šiandien ir gaukite žinių iš „Saeco“
Užsiregistruokite dabar
Saeco Espreso Dalys ir priedai
Mūsų Saeco internetinėje parduotuvėje rasite visus priežiūrai reikalingus produktus ir priedus, kurių gali prireikti siekiant užtikrinti puikų aparato veikimą
Dalys ir priedai
Mokomieji vaizdo įrašai
Mūsų ekspertai sukūrė vaizdo įrašus, kurie padės išnaudoti visas „Saeco“ galimybes. Peržiūrėkite
Mokomieji vaizdo įrašai
Naudodami 5 malimo reguliavimo nuostatas ruoškite skirtingo stiprumo kavą
5 malimo reguliavimo nuostatos: nuo smulkiausio malimo tirščiausiai espreso kavai iki rupiausio malimo kavai su grietinėle.
Mes daug išmanome apie kavą
Mes daug išmanome apie kavą
Mes daug išmanome apie kavą
Atraskite daugiau
Technologijos ir patirtis
Technologijos ir patirtis
Technologijos ir patirtis
Technologijos ir patirtis
Mūsų Saeco aparatai pasirūpins jūsų kava
Mūsų aparatai pasirūpins jūsų kava
Mūsų Saeco aparatai pasirūpins jūsų kava
„Arabica“ „Arabica“ kavos pupelės yra švelnaus ir sodraus aromato, užtikrinančio nuostabų espreso kavos skonį. „Arabica“ kavamedžiai auga regionuose, esančiuose 900–2 000 m virš jūros lygio, kur temperatūra nebūna aukštesnė nei 15–24 °C.
„Arabica“
Kava „Robusta“ turi dvigubai daugiau kofeino, todėl iš jų pagaminta espreso kava būna itin stipri ir šiek tiek kartoka. „Robusta“ kavos pupelės paprastai auginamos žemesnėse vietovėse (200–600 m virš jūros lygio) ir gerokai šiltesnio klimato vietovėse, kur temperatūra svyruoja nuo 24 iki 29 °C.
1. KAVOS PUPELIŲ PASIRINKIMASYra dvi kavos pupelių rūšys – „Arabica“ ir „Robusta“. „Arabica“ auga kalnuose, 900–2000 m virš jūros lygio, esant 15–24 °C temperatūrai. „Robusta“ auga žemiau esančiuose regionuose (200–600 m) ir mėgsta šiltesnį klimatą – nuo 24 iki 29 °C.
2. DERLIAUS NUĖMIMASTik kavos uogų rinkimas rankomis užtikrina aukščiausią kokybę. Kavamedžiai per metus žydi net aštuonis kartus, o tai reiškia, kad vienu metu ant medžio būna jau prinokusių ir dar neprinokusių uogų. Todėl rinkti prinokusias uogas įmanoma tik rankomis.
3. SKRUDINIMASIšimtos iš uogų kavos pupelės būna žalios spalvos; tuomet, supiltos į šiurkštaus audeklo (kuris saugo pupeles nuo drėgmės) maišus, jos gabenamos skrudinti. Pupelės skrudinamos 200–240 °C temperatūroje, kad įgautų įprastą rudą spalvą. Spalva priklauso nuo temperatūros, kuri lemia tikslų pupelių atspalvį ir skirtingą aromatą.
4. MAIŠYMASMaišant įvairių rūšių kavos pupeles galima sukurti norimo aromato derinį. Kadangi skrudintų pupelių rūšių nepaprastai daug, įmanoma sukurti nesuskaičiuojamą daugybę įvairiausių kavos mišinių. Kad derinys būtų vykęs, reikalinga didelė patirtis ir specialios žinios.
5. VIRIMASIšpakavus kavos pupeles, galima virti kavą. Leiskite pupeles malančiam „Philips Saeco“ espreso kavos aparatui atlikti šį darbą už jus. Jis sumals kavos pupeles, pakaitins vandenį ir tinkamą jo kiekį perleis per maltos kavos sluoksnį naudodamas 15 bar slėgį. Galutinis rezultatas – espreso kava tikram žinovui: stipri, intensyvaus ir nepaprastai puikaus aromato su blizgia riešutų spalvos puta.
Spalvos intensyvumas
Viršutinio sluoksnio spalvos sodrumas yra skrudinimo ir ištraukimo procesų rezultatas. Jis matuojamas naudojant skalę nuo 0 iki 9, pradedant pilkai gelsva ir baigiant tamsiai ruda. Tik teisingas procesas gali užtikrinti tobulą „Perfetto“ spalvą nuo šviesios iki riešutų spalvos (nuo 4 iki 7).
Tekstūra
Viršutinio sluoksnio tekstūra priklauso nuo įvairių kavos elementų mišinio. Jos subtilumas vertinamas naudojant skalę nuo 0 iki 9. Tinkamas intervalas yra nuo 6 iki 9. Tai parodo, kad tekstūra yra vientisa, švelni, minkšta ir blizganti.
Uodžiamo kvapo intensyvumas
Uodžiamo kvapo intensyvumas – tai malonių ir nemalonių pojūčių derinys, juntamas uostant. Naudojant skalę nuo 0 iki 9, „Perfetto“ turi patekti į intervalą nuo 6 iki 9.
Pagrindas
Espreso kavos pagrindas tiesiogiai priklauso nuo klampumo, kuris sukuria skirtingą sferiškumo, apvalumo, saldumo ir struktūros suvokimą. Tinkamas intervalas skalėje nuo 0 iki 9 yra nuo 6 iki 9.
Rūgštumas
Rūgštumas apibrėžia skonio receptoriais juntamą gaivumą. Kad espreso kava būtų išties skani, rūgštumas turi būti nuo 2 iki 5, skalėje nuo 0 iki 9.
Kartumas
Kartumas apibūdina įprastą kartumo pojūtį. Tinkamas espreso kavos kartumas turi būti nuo 2 iki 5, skalėje nuo 0 iki 9.
Sutraukimas
Išgėrus, burnoje lieka sausumo pojūtis. Tinkamas espreso kavos sutraukimas turi būti nuo 0 iki 2, skalėje nuo 0 iki 9.
Džiovinti vaisiai ir riešutai
Šios natos apima uodžiamo kvapo intensyvumą, kuris išgaunamas iš džiovintų vaisių, riešutų, pvz., migdolų, graikinių riešutų, datulių, džiovintų figų ir slyvų. Espreso kavai tinkamas intensyvumas yra nuo 4 iki 9, skalėje nuo 0 iki 9.
Skrudinimas
Šios natos, įskaitant tokius kvapus kaip grūdai, šokoladas ir vanilė, atskleidžia uodžiamo kvapo intensyvumą pagal pupelių skrudinimo lygį. Tinkamas lygis espreso kavai yra nuo 4 iki 9, skalėje nuo 0 iki 9.
Prieskoniai
Šios natos įvertina uodžiamo kvapo intensyvumą, kuris gaunamas naudojant prieskonius, pvz., pipirus, gvazdikėlius, garstyčias, saldymedį. Espreso kavai tinkamas intervalas yra nuo 0 iki 4, skalėje nuo 0 iki 9.
Nemalonus kvapas
Dūmų, kepimo ir degėsių kvapų espreso kavos puodelyje neturi būti. Bendras uodžiamo kvapo intensyvumas neturi viršyti 2, skalėje nuo 0 iki 9.
Biocheminės medžiagos
Espreso kavos puodelyje neturi būti jokių uodžiamų biologinių ir cheminių medžiagų kvapų, o tinkamas intervalas būtų nuo 0 iki 2, skalėje nuo 0 iki 9.
Aromato intensyvumas
Visų šių aromatų skonis burnoje turi išlikti ilgai ir jis turi būti intensyvus. Espreso kavos puodeliui tinkamas šio parametro intervalas yra nuo 6 iki 9, skalėje nuo 0 iki 9.


Spustelėkite deskriptorius, jei norite sužinoti daugiau.
KAIP ATRODO MŪSŲ LATTE SU (PIENO) PUTA „PERFETTO“?
Spalvos intensyvumas
Viršutinio sluoksnio spalvos sodrumas yra skrudinimo ir ištraukimo procesų rezultatas. Jis matuojamas naudojant skalę nuo 0 iki 9, pradedant pilkai gelsva ir baigiant tamsiai ruda. Tik teisingas procesas gali užtikrinti tobulą „Perfetto“ spalvą nuo šviesios iki riešutų spalvos (nuo 4 iki 7).
Tekstūra
Viršutinio sluoksnio tekstūra priklauso nuo įvairių kavos elementų mišinio. Jos subtilumas vertinamas naudojant skalę nuo 0 iki 9. Tinkamas intervalas yra nuo 6 iki 9. Tai parodo, kad tekstūra yra vientisa, švelni, minkšta ir blizganti.
Uodžiamo kvapo intensyvumas
Uodžiamo kvapo intensyvumas – tai malonių ir nemalonių pojūčių derinys, juntamas uostant. Naudojant skalę nuo 0 iki 9, „Perfetto“ turi patekti į intervalą nuo 6 iki 9.
Pagrindas
Espreso kavos pagrindas tiesiogiai priklauso nuo klampumo, kuris sukuria skirtingą sferiškumo, apvalumo, saldumo ir struktūros suvokimą. Tinkamas intervalas skalėje nuo 0 iki 9 yra nuo 6 iki 9.
Rūgštumas
Rūgštumas apibrėžia skonio receptoriais juntamą gaivumą. Kad espreso kava būtų išties skani, rūgštumas turi būti nuo 2 iki 5, skalėje nuo 0 iki 9.
Kartumas
Kartumas apibūdina standartinį kartumo pojūtį. Tinkamas espreso kavos kartumas turi būti nuo 2 iki 5, skalėje nuo 0 iki 9.
Sutraukimas
Išgėrus, burnoje lieka sausumo pojūtis. Tinkamas espreso kavos sutraukimas turi būti nuo 0 iki 2, skalėje nuo 0 iki 9.
Džiovinti vaisiai ir riešutai
Šios natos apima uodžiamo kvapo intensyvumą, kuris išgaunamas iš džiovintų vaisių, riešutų, pvz., migdolų, graikinių riešutų, datulių, džiovintų figų ir slyvų. Espreso kavai tinkamas intensyvumas yra nuo 4 iki 9, skalėje nuo 0 iki 9.
Skrudinimas
Šios natos, įskaitant tokius kvapus kaip grūdai, šokoladas ir vanilė, atskleidžia uodžiamo kvapo intensyvumą pagal pupelių skrudinimo lygį. Tinkamas lygis espreso kavai yra nuo 4 iki 9, skalėje nuo 0 iki 9.
Prieskoniai
Šios natos įvertina uodžiamo kvapo intensyvumą, kuris gaunamas naudojant prieskonius, pvz., pipirus, gvazdikėlius, garstyčias, saldymedį. Espreso kavai tinkamas intervalas yra nuo 0 iki 4, skalėje nuo 0 iki 9.
Nemalonus kvapas
Dūmų, kepimo ir degėsių kvapų espreso kavos puodelyje neturi būti. Bendras uodžiamo kvapo intensyvumas neturi viršyti 2, skalėje nuo 0 iki 9.
Biocheminės medžiagos
Espreso kavos puodelyje neturi būti jokių uodžiamų biologinių ir cheminių medžiagų kvapų, o tinkamas intervalas būtų nuo 0 iki 2, skalėje nuo 0 iki 9.
Aromato intensyvumas
Visų šių aromatų skonis burnoje turi išlikti ilgai ir jis turi būti intensyvus. Espreso kavos puodeliui tinkamas šio parametro intervalas yra nuo 6 iki 9, skalėje nuo 0 iki 9.


Spustelėkite deskriptorius, jei norite sužinoti daugiau.
KAIP ATRODO MŪSŲ KAPUČINO „PERFETTO“?
Spalvos intensyvumas
Pieno putos spalvos sodrumas priklauso nuo pieno plakimo temperatūros. Jis matuojamas skalėje nuo 0 iki 9, o spalvos atspalviai gali būti nuo balto iki geltono. Tik tinkama proceso eiga užtikrina tobulą spalvą, kurios atspalvis gali būti tik nuo pilkos iki baltos (nuo 0 iki 2).
Tekstūra
Pieno putos tekstūra išgaunama tinkamai sumaišius pieną ir orą. Jos subtilumas vertinamas naudojant skalę nuo 0 iki 9, o tinkamas intervalas – nuo 6 iki 9. Tai parodo, kad tekstūra yra vientisa, švelni, o burbuliukai yra beveik nematomi.
Uodžiamo kvapo intensyvumas
Uodžiamo kvapo intensyvumas, tai malonių ir nemalonių pojūčių derinys, juntamas uostant. Naudojant skalę nuo 0 iki 9 „Perfetto“ turi patekti į intervalą nuo 6 iki 9.
Kavos stiprumas
Kavos stiprumas – visų tiesioginių pojūčių, kuriuos užuodžiate kavos sudedamosiose dalyse, derinys. Skalėje nuo 0 iki 9 tinkamiausias intervalas yra nuo 6 iki 9.
Pieno ryškumas
Pieno ryškumas – visų tiesioginių pojūčių, kuriuos patiriate uosdami pieną, derinys. Skalėje nuo 0 iki 9 tinkamiausias intervalas yra nuo 6 iki 9.
Pagrindas
Kapučino kavos pagrindas tiesiogiai priklauso nuo klampumo ruošiant ir tinkamo pieno plakimo proceso. Taip sukuriamas skirtingas sferiškumo, apvalumo, saldumo ir struktūros pojūtis. „Perfetto“ kavos intervalas skalėje nuo 0 iki 9 turėtų būti nuo 6 iki 9.
Rūgštumas
Rūgštumas apibrėžia skonio receptoriais juntamą gaivumą. Kad kapučino kava būtų išties skani, rūgštumas turi būti nuo 0 iki 3, skalėje nuo 0 iki 9.
Kartumas
Kartumas apibūdina standartinį kartumo pojūtį. Tinkamas kapučino kavos kartumas turi būti nuo 3 iki 6, skalėje nuo 0 iki 9.
Džiovinti vaisiai ir riešutai
Šios natos apima uodžiamo kvapo intensyvumą, kuris išgaunamas iš džiovintų vaisių, riešutų, pvz., migdolų, graikinių riešutų, datulių, džiovintų figų ir slyvų. Kapučino kavai tinkamas intensyvumas yra nuo 4 iki 9, skalėje nuo 0 iki 9.
Skrudinimas
Šios natos, įskaitant tokius kvapus kaip grūdai, šokoladas ir vanilė, atskleidžia uodžiamo kvapo intensyvumą pagal pupelių skrudinimo lygį. Tinkamas lygis kapučino kavai yra nuo 4 iki 9, skalėje nuo 0 iki 9.
Nemalonus kvapas
Dūmų, kepimo, degėsių ir virto pieno kvapų kapučino kavos puodelyje neturi būti. Tinkamas uodžiamo kvapo intensyvumas turi būti nuo 0 iki 2, skalėje nuo 0 iki 9.
Biocheminės medžiagos
Kapučino kavos puodelyje neturi būti uodžiamų biologinių ir cheminių medžiagų kvapų, ir jie neturi būti intensyvesni už 2, skalėje nuo 0 iki 9.
Aromato intensyvumas
Visų šių aromatų skonis burnoje turi išlikti ilgai ir jis turi būti intensyvus. Kapučino kavos puodeliui tinkamas šio parametro intervalas yra nuo 6 iki 9, skalėje nuo 0 iki 9.


Spustelėkite deskriptorius, jei norite sužinoti daugiau.
Susisiekite

8 5 214 0294
(Vietinis skambutis*)

Nuo pirmadienio iki penktadienio: 08:00 - 16:00
*Gali būti taikomas papildomas
Jūsų mobiliojo operatoriaus mokestis

Nuoroda nukopijuota į iškarpinę