1
Produktai

Sūrio pyragas

Porcijos 4

Produktai

  • 180 g sausainių
  • 70 g sviesto
  • 400 g sūrio kremo
  • 100 g rudojo cukraus
  • 1 a. šaukštelis kukurūzų krakmolo
  • 180 g grietinės
  • 3 kiaušinių
  • 1 apelsino
  • 50 g baltojo šokolado

Eiga

  • Sausainius smulkiai sugrūsk arba sutrink, nulupk ½ apelsino žievelę. Baltąjį šokoladą sukapok mažais gabaliukais.
  • Sviestą įdėk į jogurto indelį, užsuk dangtelį ir vandens vonelėje ištirpink. Į MULTICOOKER puodą įpilk truputį vandens, įdėk jogurtui skirtą indelį. MENU mygtuku pasirink STEAM režimą, COOKING TIME mygtuku nustatyk laiką 5 minutėms ir leisk sviestui ištirpti.
  • Sviestą atskirame dubenyje sumaišyk su sutrupintais sausainiais. Į MULTICOOKER puodą įtiesk kepimo popierių, ant jo atsargiai supilk sausainių masę ir suvienodink. Puodą padėk vėsioje vietoje 30 minučių, kad masė sustingtų.
  • Tuo metu pagamink sūrio pyrago kremo masę.
  • Tepamąjį sūrį suplak, supilk rudąjį cukrų, kukurūzų krakmolą, 1 apelsino sultis, apelsinų žieveles, grietinę. Kai visos sudedamosios dalys tolygiai išmaišytos, į masę įmaišyk kiaušinius.
  • Masę užpilk per sausainių pagrindą. MENU mygtuku pasirink BAKE programą ir COOKING TIME nustatyk gaminimo laiką 1 valandai ir 20 minučių, TEMPERATURE mygtuku nustatyk 150 laipsnių temperatūrą. Uždenk MUTLICOOKER dangtį ir atidaryk ventiliaciją.
  • Pasibaigus programai išjunk prietaisą iš elektros tinklo, pyragą atsargiai išimk iš MULTICOOKER puodo ir atvėsink. Patiek atvėsintą.
Sūrio pyragas

Mūsų svetainę geriausiai galima peržiūrėti naudojant naujausią „Microsoft Edge“, „Google Chrome“ ar „Firefox“ versiją.