1
Produktai

Kokoso riešutų sriuba

Kokoso riešutų sriuba

Porcijos 4,

Produktai

  • 1 didelio svogūno
  • 1 saldžios bulvės
  • 400 g moliūgo
  • 1 raudonojo pipiro
  • ½ žiedinio kopūsto galvos
  • 400 g konservuotų žirnelių
  • 800 ml kokoso pieno
  • 1 a. šaukštelį kario miltelių
  • 1 česnako
  • 1 stiklinės vandens
  • 1 a. šaukštelį kmynų
  • ½ a. šauktelio čili miltelių
  • 1 stiklinės žalių žirnelių
  • 1 šaukšto aliejaus
  • 1 a. šaukštelio medaus
  • Druskos pagal skonį

Eiga

  • Svogūną ir česnaką smulkiai sukapok, papriką supjaustyk juostelėmis, žiedinį kopūstą padalink nedideliais žiedeliais, moliūgą supjaustyk nedideliais kubeliais.
  • MENU mygtuku pasirink FRY programą ir COOKING TIME nustatyk gaminimo laiką 5 minutėms. Puode pakaitink aliejų ir pakepink svogūną, po minutėlės įdėk česnaką ir prieskonius, leisk viskam apskrusti.
  • MENU mygtuku pasirink STEW režimą, COOKING TIME mygtuku nustatyk gaminimo laiką 30 minučių, į puodą įpilk 1 stiklinę vandens. Suberk visas supjaustytas daržoves, likus 15 minučių iki gaminimo pabaigos supilk kokoso riešutų pieną, medų ir įdėk papriką.
  • Likus 5 minutėms iki gaminimo pabaigos sudėk turkiškus ir žaliuosius žirnelius.
  • Pasibaigus programai automatiškai įsijungs MULTICOOKER šilumos palaikymo funkcija KEEP WARM. Patiekalą patiek karštą.
  • Pasibaigus programai išjunk prietaisą iš elektros tinklo.
Kokoso riešutų sriuba