Spagečiai su čiobrelių grybų padažu

Spagečiai su čiobrelių grybų padažu

Porcijos 4

Produktai

  • 150 g spagečių
  • 3 šakelių čiobrelių
  • 2 skiltelių česnako
  • 100 g grybų
  • 200 ml grietinėlės
  • 1 a. šaukštelį miltų
  • 100 g parmezano sūrio

Eiga

  • Česnako skilteles sukapok, pievagrybius supjaustyk griežinėliais.
  • Į MULTICOOKER puodą supilk aliejų, MENU mygtuku pasirink FRY programą, COOKING TIME mygtuku nustatyk laiką 5 minutėms, spausk START mygtuką. Į puodą supiltame aliejuje pakepink česnaką kartu su čiobreliais, kartais pamaišydamas.
  • Sudėk pastą, grybus, įpilk 2 stiklines vandens, grietinėlę, įberk žiupsnelį druskos ir išmaišyk.
  • MENU mygtuku pasirink STEW programą ir COOKING TIME mygtuku nustatyk laiką 25 minutėms, likus 5 paskutinėms gaminimo minutėms nuimk puodo dangtį.
  • 1 valgomąjį šaukštą miltų išmaišyk su 1/3 stiklinės šalto vandens ir, palengva maišydamas, supilk jį į MULTICOOKER puodą.
  • Pasibaigus programai automatiškai įsijungs MULTICOOKER šilumos palaikymo funkcija KEEP WARM.
  • Pasibaigus programai išjunk prietaisą iš elektros tinklo.
  • Pastą patiek kremo konsistencijos padaže, apibarstytą smulkiai sutarkuotu parmezanu.
Spagečiai su čiobrelių grybų padažu | Philips

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Mūsų svetainę geriausiai galima peržiūrėti naudojant naujausią „Microsoft Edge“, „Google Chrome“ ar „Firefox“ versiją.