Čili pipirą ir česnako skiltelę smulkiai supjaustyk. Iš citrinos išspausk sultis. Vištą užmarinuok čili pipiruose, česnake, meduje ir sojos padaže.
Sudėk kuminus, supilk pusę citrinos sulčių iš išmaišyk. Leisk marinuotis 30 minučių.
MULTICOOKER puodą ištepk 1 valgomuoju šaukštu alyvuogių aliejaus. MENU mygtuku nustatyk FRY režimą ir COOKING TIME mygtuku nustatyk laiką 5 minutėms. Vištą lengvai pakepink iš visų pusių.
Pasibaigus FRY programai, MENU mygtuku nustatyk STEW režimą ir COOKING TIME mygtuku nustatyk laiką 20 minučių. Į puodą supilk marinato skystį, persikus, anakardžius, troškink tol, kol baigsis programa.
Jogurtą išmaišyk su druska, medumi ir likusiomis citrinos sultimis. Įdėk susmulkintą pipirmėtę arba kalendrą. Patiek kartu su višta.
Pasibaigus gaminimo programai MULTICOOKER puodą išjunk iš elektros tinklo.
By clicking on the link, you will be leaving the official Royal Philips ("Philips") website. Any links to third-party websites that may appear on this site are provided only for your convenience and in no way represent any affiliation or endorsement of the information provided on those linked websites. Philips makes no representations or warranties of any kind with regard to any third-party websites or the information contained therein.