1
Produktai

Višta su persikais ir anakardžiais

Porcijos 4

Produktai

  • 4 vištienos filė
  • 2 persikų
  • 100 g Indijos riešutų
  • 1 a. šaukštelį kmynų
  • 1 čili pipiro
  • 1 skiltelės česnako
  • Šviežių mėtų arba kalendros
  • 100 g naturalaus jogurto
  • 1 a. šaukštelį alyvuogių aliejaus
  • 1.5 a. šaukštelio medaus
  • 3 a. šaukštelių sojos padažo
  • 1/3 a. šaukštelio druskos
  • 1 citrinos

Eiga

  • Čili pipirą ir česnako skiltelę smulkiai supjaustyk. Iš citrinos išspausk sultis. Vištą užmarinuok čili pipiruose, česnake, meduje ir sojos padaže.
  • Sudėk kuminus, supilk pusę citrinos sulčių iš išmaišyk. Leisk marinuotis 30 minučių.
  • MULTICOOKER puodą ištepk 1 valgomuoju šaukštu alyvuogių aliejaus. MENU mygtuku nustatyk FRY režimą ir COOKING TIME mygtuku nustatyk laiką 5 minutėms. Vištą lengvai pakepink iš visų pusių.
  • Pasibaigus FRY programai, MENU mygtuku nustatyk STEW režimą ir COOKING TIME mygtuku nustatyk laiką 20 minučių. Į puodą supilk marinato skystį, persikus, anakardžius, troškink tol, kol baigsis programa.
  • Jogurtą išmaišyk su druska, medumi ir likusiomis citrinos sultimis. Įdėk susmulkintą pipirmėtę arba kalendrą. Patiek kartu su višta.
  • Pasibaigus gaminimo programai MULTICOOKER puodą išjunk iš elektros tinklo.
Višta su persikais ir anakardžiais