Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustyti. Nuo citrinų smulkia tarka nutarkuok žievelę.
MENU mygtuku įjunk FRY režimą ir nustatyk 15 minučių.
MULTICOOKER puode ištirpink sviestą ir jame pakepink svogūnus, kol jie pasidarys aukso spalvos. Tai truks maždaug 5 minutes.
Tada sudėk susmulkintus česnakus ir ryžius. Juos taip pat pakepink, kol pasidaro persišviečiantys, visą laiką maišydamas. Tai truks maždaug 2-3 minutes.
MENU mygtuku nustatyk RISOTTO programą. Į ryžius įpilk vyno ir leisk jam išgaruoti.
Kai vynas išgaruoja, įpilk 1/3 sultinio ir pamaišyk. Uždenk dangtį.
Po 10 minučių įpilk dar vieną trečdalį sultinio, pamaišyk ir uždenk dangtį.
Po 10 minučių pakartok tą patį ir sudėk jūros gėrybes. Uždenk dangtį ir leisk šilti dar 15 minučių.
Prieš patiekdamas įmaišyk citrinų žieveles.
Pasibaigus programai prietaisą išjunk iš elektros tinklo.
By clicking on the link, you will be leaving the official Royal Philips ("Philips") website. Any links to third-party websites that may appear on this site are provided only for your convenience and in no way represent any affiliation or endorsement of the information provided on those linked websites. Philips makes no representations or warranties of any kind with regard to any third-party websites or the information contained therein.