1
Produktai

Midijos baltajame vyne

Porcijos 4

Produktai

  • 1 citrinos
  • 1 raudonojo pipiro
  • Krapų
  • 5 šakelių čiobrelių
  • ¼ a. šaukštelo baltųjų pipirų
  • 1 svogūno
  • 200 ml balto vyno
  • 50 g sviesto

Eiga

  • Midijas prieš gaminimą nuplauk ir nuvalyk. Česnaką, krapus, svogūną ir čili smulkiai sukapok. Raudonąją papriką supjaustyk juostelėmis.
  • MENU mygtuku nustatyk FRY režimą ir COOKING TIME mygtuku nustatyk laiką 5 minutėms. Puode ištirpink sviestą ir pakepink svogūną, kol jis pasidarys aukso spalvos.
  • Į puodą sudėk česnakus, čili, papriką ir čiobrelių šakeles bei baltuosius pipirus. MENU mygtuku pasirink programą FRY ir COOKING TIME mygtuku nustatyk 10 minučių.
  • Į puodą supilk baltąjį vyną, sudėk midijas ir uždenk dangtį. Troškink maždaug 5 minutes, kol visos midijos prasivers. Po to nutrauk programą paspaudęs CANCEL ir pasirink KEEP WARM režimą.
  • Pasibaigus programai prietaisą išjunk iš elektros tinklo.
  • Jei kuri midija neprasiveria, ji nėra tinkama valgyti ir ją reikia išmesti. Midijas patiek kartu su šviežiu bageti ir citrinos griežinėliais.
Midijos baltajame vyne