1
Produktai

Midijos baltajame vyne

Porcijos 4

Produktai

  • 1 citrinos
  • 1 raudonojo pipiro
  • Krapų
  • 5 šakelių čiobrelių
  • ¼ a. šaukštelo baltųjų pipirų
  • 1 svogūno
  • 200 ml balto vyno
  • 50 g sviesto

Eiga

  • Midijas prieš gaminimą nuplauk ir nuvalyk. Česnaką, krapus, svogūną ir čili smulkiai sukapok. Raudonąją papriką supjaustyk juostelėmis.
  • MENU mygtuku nustatyk FRY režimą ir COOKING TIME mygtuku nustatyk laiką 5 minutėms. Puode ištirpink sviestą ir pakepink svogūną, kol jis pasidarys aukso spalvos.
  • Į puodą sudėk česnakus, čili, papriką ir čiobrelių šakeles bei baltuosius pipirus. MENU mygtuku pasirink programą FRY ir COOKING TIME mygtuku nustatyk 10 minučių.
  • Į puodą supilk baltąjį vyną, sudėk midijas ir uždenk dangtį. Troškink maždaug 5 minutes, kol visos midijos prasivers. Po to nutrauk programą paspaudęs CANCEL ir pasirink KEEP WARM režimą.
  • Pasibaigus programai prietaisą išjunk iš elektros tinklo.
  • Jei kuri midija neprasiveria, ji nėra tinkama valgyti ir ją reikia išmesti. Midijas patiek kartu su šviežiu bageti ir citrinos griežinėliais.
Midijos baltajame vyne

Mūsų svetainę geriausiai galima peržiūrėti naudojant naujausią „Microsoft Edge“, „Google Chrome“ ar „Firefox“ versiją.