Lašiša su garstyčiomis ir apelsinais

Lašiša su garstyčiomis ir apelsinais

Porcijos 4

Produktai

  • 500 g lašišos filė
  • 2 šakelių čiobrelių
  • 2 a. šaukštelio angliškų arba prancūziškų garstyčių
  • 1 apelsino
  • 1 a. šaukštelio sviesto
  • 4 šakelių krapų
  • 1 a. šaukštelio medaus
  • Druskos pagal skonį
  • citrinos, pipirų pagal skonį
  • 1 a. šaukštelio alyvuogių aliejaus

Eiga

  • Lašišą apibarstyk druska ir atskirk nuo ašakų.
  • MENU mygtuku nustatyk FRY režimą 15 minučių. Puode pakaitink aliejų, įdėk krapų ir čiobrelių šakelių, ant jų išdėliok lašišos filė oda į apačią. Ant kiekvieno lašišos gabaliuko uždėk garstyčių, medaus ir viską apšlakstyk puse apelsino sulčių.
  • Uždenk dangtį ir leisk lašišai šildytis, kol baigsis programa. Jei patinka ne visiškai iškepta lašiša, tada programą galima nutraukti po 10 minučių, nuspaudus mygtuką CANCEL. Taigi lašiša bus lengvai pakepusi ir sultinga.
  • Prieš patiekdamas lašišą apšlakstyk kita puse apelsinų sulčių ir apibarstyk citrininiais pipirais.
  • Pasibaigus programai prietaisą išjunk iš elektros tinklo.
Lašiša su garstyčiomis ir apelsinais | Philips

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Mūsų svetainę geriausiai galima peržiūrėti naudojant naujausią „Microsoft Edge“, „Google Chrome“ ar „Firefox“ versiją.