air

Kaip veikia „Philips“ oro valytuvas?

Tinklaraštį > Buitiniai prietaisaiPakalbėkime apie virusus > Kaip veikia „Philips“ oro valytuvas?

Pažangus kelių sluoksnių filtravimas

 

Trijų sluoksnių filtras efektyviai pašalina 99,97 % ypač smulkių dalelių, įskaitant virusus, kenksmingus teršalus, PM 2,5 daleles, aerozolius, patalpų alergenus, tokius kaip dulkių erkutės, naminių gyvūnėlių pleiskanos ar žiedadulkės, pelėsių sporos, kenksmingos dujos ir kvapai.

filtri

1. Priešfiltris sugauna dulkes ir plaukus.

 

2. Aktyvuotos anglies filtras pašalina kenksmingas dujas ir nemalonius kvapus.

 

3. „NanoProtect“ HEPA filtras sugauna itin smulkias daleles, kurių dydis siekia vos 0,003 mikrono.

Puikiai suprojektuotas

filtri

3D sugavimas

 

Pluoštinė tarpinė yra pereinamo tankio, nuo reto iki tankaus, kad būtų pasiektas maksimalus filtro veikimo laikas.

Tiksliai apskaičiuotas skirtumas

 

Kiekvienas filtrų tipas gaminamas su apskaičiuotu klosčių tarpu, kad būtų pasiektas optimalus oro srauto ir pašalinimo našumas.

filtri

Puikus HEPA filtravimas

 

„Philips NanoProtect HEPA“ filtras specialiai sukurtas efektyviam veikimui kasdienėse patalpose, pradedant namais, baigiant mokyklų klasėmis ir biurais. Jis užtikrina aukštą oro valymo greitį, matuojamą kaip švaraus oro tiekimo greitį CADR (Clean Air Delivery Rate CADR). Didesnė CADR vertė reiškia greitesnį teršalų filtravimą iš oro ir didesnę apsaugą nuo virusų aerozolių, smulkių dulkių ir alergenų.

 

CADR nusako dviejų rodiklių efektyvumą:

1. HEPA filtro efektyvumas: matuojamas dalelių pašalinimo proporcija esant nurodytam dalelių dydžiui. Dalelės gali būti matuojamos dviem dydžiais: 0,3 mikrono (šio dydžio daleles HEPA filtrams sunkiausia pašalinti iš oro) ir 0,003 mikronų (tai mažiausios daleles, kurias galima išmatuoti). „Philips HEPA“ filtrai pasiekia 99,97 %

efektyvumą abiejų dalelių dydžiams.

 

2. Oro srautas, einantis per filtrą: maksimaliai padidinamas „Philips NanoProtect“ HEPA filtruose naudojant mažo atsparumo medžiagas, kartu su kruopščiai sudėliotais sluoksniais, kurie padeda oro srautui tekėti.

Kaip klasifikuojami „Philips NanoProtect“ HEPA filtrai ir kodėl?

 

„NanoProtect“ HEPA filtre naudojamas mechaninio ir elektrostatinio filtravimo derinys: čia mechaninis poveikis sugauna didesnes daleles, elektrostatinės jėgos naudojamos vidutinio dydžio dalelėms sugauti, o molekulinė sąveika pašalina mažiausias daleles. Ši filtro konstrukcija leidžia optimaliai veikti CADR nešiojamam oro valytuvui ir užtikrina mažesnį energijos suvartojimą, palyginti su kitais HEPA filtrais, pavyzdžiui, Europos standarto HEPA H13 arba H14, kurie turi didesnį oro pasipriešinimą, todėl jų CADR yra mažesnis.

 

HEPA H13/14 filtrai skirti naudoti kosminėje erdvėje bei švariose patalpose. Oro valymo įrenginiai, turintys HEPA H13/14 filtrą, paprastai kainuoja daugiau kaip 1200 € ir nėra optimizuoti realioms vartotojų situacijoms, kai tarša vyksta dažnai.

 

„Philips NanoProtect“ HEPA filtrai klasifikuojami kaip HEPA filtrai pagal amerikiečių JAV DOESTD-3020-2015 standartus, kuriuose nurodoma, kad filtro filtravimo efektyvumas yra iki 0,003 mikrono dydžio dalelių >/= 99,97 % visiškai naujame filtre, kaip jis naudojamas įrenginyje. HEPA H13 filtrai atitinka Europos standartą EN 1822, kuriame nustatyta, kad filtravimo efektyvumas turėtų būti matuojamas papildomai apdorojus filtrą: iškrovus.

Kaip veikia „Philips“ oro valytuvas?

 

Stebėjimas realiuoju laiku ir reakcija

filtri

Pažangus stebėjimas ir automatinis valymas

 

Išmanusis oro kokybės jutiklis nuolat tiria patalpų orą 1000 kartų per sekundę, kad aptiktų smulkių dulkių dalelių (dar vadinamų PM2,5), tarp kurių gali būti virusai, bakterijos, žiedadulkės ir dulkės, lygį. Antrasis jutiklis nustato dujinių teršalų lygį.

filtri

Oro kokybės stebėjimas realiuoju laiku

 

Intuityvus skaitmeninis ekranas rodo patalpų oro kokybės lygį realiuoju laiku, įskaitant dalelių, dujų ir alergenų indeksą ekrane.

filtri

Greitas ir efektyvus 360 laipsnių oro valymas

 

360 laipsnių oro srautas leidžia greitai valyti dideles erdves. 20 m2 ploto patalpos oras išvalomas greičiau nei per 6 minutes*.

*Iš oro, kuris praeina per filtrą, tai yra teorinis vienkartinio valymo laikas, apskaičiuojamas dalijant jo 500 m3/h CADR iš 48 m3 patalpos dydžio (darant prielaidą, kad patalpos plotas yra 20 m2, o aukštis – 2,4 m2). Rezultatai gali skirtis priklausomai nuo modelio.

Kiti funkcijų privalumai

Spalvomis užkoduota oro kokybė

filtri

Lengvai nustatykite oro kokybę savo namuose naudodami paprastą spalvų kodavimo sistemą, rodomą oro valytuvo viršuje.

Išmaniojo filtro būsenos indikatorius

filtri

Vartotojo sąsajos ekranas ir „Clean Home+“ aplikacija įspėja, kai filtrą reikia keisti, kad būtų išlaikytas optimalus veikimas. Ekrane galite lengvai patikrinti esamą filtro būseną, kad galėtumėte jį lengvai prižiūrėti.

Automatinis aplinkos apšvietimas

filtri

Apšvietimas automatiškai sureguliuojamas pagal jūsų kambario aplinką, suteikiant jums komfortą be jokių trikdžių.

Itin tylus veikimas

filtri

Miego režime ekrano lemputės pritemdomos, o valytuvas veikia beveik tyloje, kad oras būtų švarus, kol jūs miegate. Sertifikuota „Quiet Mark“.

Pasirinkite tinkamą „Philips“ oro valytuvą

Stebi patalpų ir lauko oro kokybę naudodamas „Clean Home +“ aplikaciją

Clean home

„Philips Clean Home +“ aplikacija leidžia kuo geriau išnaudoti visas „Philips“ oro valymo įrenginio galimybes. Aplikacija leidžia valdyti įrenginį iš bet kur, stebėti vidaus ir lauko oro kokybę realiuoju laiku ir suteikia asmeninių patarimų, kaip pagerinti oro kokybę, siekiant sumažinti virusų, teršalų ir alergenų poveikį. Galima naudoti „iOS“ ir „Android“ įrenginiuose. 

Kontrolē gaisa kvalitāti

Valdykite valymo įrenginį bet kur ir bet kada

 

Prie „Philips“ prijungtą „Air“ įrenginį galima valdyti iš bet kur su paprastai naudojama programa.

 

Galite įjungti arba išjungti įrenginį, kad ir kur bebūtumėte, akimirksniu pakeisti ventiliatoriaus greitį arba įjungti automatinį režimą. Tokiu būdu jūs užtikrinsite, kad jūsų namiškiai kvėpuos švariu oru, net nesate šalia.

1
Sekojiet gaisa kvalitātei

Sekti patalpų ir lauko oro kokybę

 

„Clean Home +“ aplikacijoje galite lengvai stebėti vietos oro kokybę ir žiedadulkių duomenis. Tai derinama su patalpų oro kokybės duomenimis,kurie nuolat perduodami į „Philips Air“ aplikaciją1 per prie jos prijungtą įrenginį. Tokiu būdu aplikacija teikia pilną, realaus laiko vaizdą apie bendrą oro kokybę. Tuo remdamiesi, programoje mes pateikiame naudingų patarimų, kurie padės valdyti oro kokybę ir alergenų kiekį.

saņemiet ietteikumus

Gaukite patarimų, kaip pagerinti oro kokybę

 

Aplikacijoje rodomi atitinkami straipsniai ir patarimai apie oro kokybę ir kaip ją pagerinti, siekiant užtikrinti, jog jūs ir jūsų šeima kvėpuotumėte švaresniu oru ir būtumėte mažiau veikiami patalpų alergenų. Taip pat kas mėnesį gausite oro kokybės ataskaitą, su oro kokybės jūsų namuose ir aplink juos apžvalga bei apie tai, kiek pagerėjo oras naudojant „Philips“ oro valytuvą1.

Tinkami sprendimai namams

Oro valytuvai
 
 

„Philips“ oro valytuvai pašalina virusus, bakterijas ir alergenus bei palengvina alergijos simptomus.

Oro valytuvai ir drėkintuvai
„du viename“
 

Ar Jūs rūpinatės oro kokybe namuose ? Atsikratykite alergenų ir padidinkite drėgmės lygį, naudodamiesi įrenginiais „du viename“.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Mūsų svetainę geriausiai galima peržiūrėti naudojant naujausią „Microsoft Edge“, „Google Chrome“ ar „Firefox“ versiją.