Sušilkite ir būkite sveiki su „Philips“
Radome {number} produkt. už jūsų šalies ribų, todėl vietinės akcijos gali būti netaikomos.
Rodyti produktusPaieškos rezultatai "{words}" ({number} prekės)
Radome jūsų modelį, bet...
Šio gaminio jūsų šalyje nėra, bet radome jį kitoje šalyje
Pasirinkite savo modelį pagal 2 paskutinius savo gaminio numerio skaičius, pvz., RQ1280/21.
Found your model!
foundation-catalog.se01c-prx-search.search-sub-heading7
foundation-catalog.se01c-prx-search.search-sub-heading8
If this is the correct one, please select it below. Otherwise, search again.
HD9220/20
Jūsų gaminio modelio numeris yra 6 arba 5 skaitmenų kodas
„Airfryer“ priedas
Sriubos, troškiniai, bandelės, lazanija, makaronų patiekalai, pyragai, karis ir kt. – viskas įmanoma, kai turite „Philips“ kepimo rinkinį.
Jis padės kuo geriau išnaudoti „Airfryer“ krepšelio erdvę, be to, jis yra įvairių dydžių. Naudokite gaminių paieškos sistemą ir įsigykite tinkamą gaminį savo „Airfryer“ modeliui.
„Airfryer“ priedas
Kepimo rinkinys XXL
HD9957/00
„Airfryer“ priedas
Kepimo rinkinys XL
HD9945/01
„Airfryer“ priedas
Kepimo rinkinys L
HD9925/01
Mėgaukitės šeimos vakariene ar kepsniais su draugais – žuvis, mėsa ir daržovės puikiai iškeps naudojant kepimo plokštę. Mėgaukitės skaniais jautienos kepsniais, mėsainiais, vištienos krūtinėle, šparagais, žuvimi ar paruoškite spalvingus daržovių ir mėsos vėrinukus su pridedamu iešmelių rinkiniu.
Naudokite gaminių paieškos sistemą ir įsigykite tinkamą gaminį savo „Airfryer“ modeliui.
„Airfryer“ priedas
„Airfryer“ priedas
Picų rinkinys XXL
HD9953/00
Su „Philips Airfryer“ priedais atsiveria galimybių pasaulis: kepkite, apkepkite, gruzdinkite ir skrudinkite! Kaskart paruoškite tobulą patiekalą, kad ir kas tai būtų.
Programėlėje „HomeID“* pilna geriausių receptų, patarimų ir rekomendacijų, skirtų ruošti su „Airfryer“. Ruoškite sveikus patiekalus su „Philips Airfryer“ ir pasisemkite įkvėpimo iš geriausių mūsų receptų! *Rasite „App Store“ ir „Google Play“
Siekiant optimalių rezultatų naudojant „Airfryer“, rekomenduojame naudoti orkaitėms skirtus produktus. Orkaitėse ruošiami produktai paruošti naudojant „Airfryer“ būna auksiniai ir traškūs. Jei naudodami „Airfryer“ ruošite gaminius, kurie skirti gaminti riebalų skrudintuvėse, paruošti patiekalai liks be spalvos ir nebus tokie traškūs. Jei naudojote orkaitėms skirtus produktus, bet užkandžiai gavosi netraškūs ir be spalvos, patikrinkite: produktų kiekis: Dėkite produktus į krepšelį mažesnėmis porcijomis. Ant krepšelio dugno dėkite tik vieną sluoksnį. Mažesnės porcijos tolygiau iškepa. nustatyta temperatūra: Dauguma užkandžių yra ruošiami 200 ºC temperatūroje. Tai netaikoma tik ruošiant užkandžius iš tešlos. Iš tešlos ruošiami užkandžiai kepami nustačius 180 ºC temperatūrą. ruošimo laikas: Jei prieš sudėdami užkandžius į „Airfryer“ prietaiso nepakaitinote, nustatydami ruošimo laiką nepamirškite pridėti papildomų 3 minučių. Pastaba. Dauguma užkandžių paruošiami per laiką, skirtą kepti orkaitėje. Ruošimo trukmė skrudintuvėse yra trumpesnė, todėl produktai gali būti ne visai iškepę. Daugumai užkandžių paruošti užtenka 6–10 minučių. Patarimas: jei ruošiant maltinukus arba užkandžius su „Airfryer“ jie susprogsta, nustatykite trumpesnį gaminimo laiką. Jei užkandžiai vis tiek neparuduoja ir nėra traškūs, rekomenduojame kreiptis į savo šalies „Philips“ klientų aptarnavimo centrą.
Kitaip nei įprastose skrudintuvėse, ruošiant skanų maistą „Airfryer“ nereikia aliejaus. „Airfryer“ maistas kepamas karštame cirkuliuojančiame ore. Šis procesas vadinamas „Rapid Air“ technologija. Pritaikius šią technologiją, keptose bulvytėse yra iki 80 % mažiau riebalų, nei kepant įprastoje skrudintuvėje. Kai ruošiate namines skrudintas bulvytes, riebalų jose gali būti vos 1,5 % Kepant nenaudojami riebalai, todėl ruošiant maistą su „Airfryer“ yra mažiau kvapų, nei kepant įprastose riebalų skrudintuvėse.
„Airfryer“ galima ruošti dviejų rūšių šaldytas bulvytes: 1. Šaldytas bulvytes, skirtas kepti orkaitėje. 2. Šaldytas bulvytes, skirtas kepti gruzdintuvėje. Patarimas. Galite pabandyti ir kitas šaldytų bulvių rūšis, ne tik bulvytes. Pastaba. Atkreipkite dėmesį, kad šaldytos bulvytės būna skirtingos. Skirtingų gamintojų ir rūšių bulvytėms gali būti reikalingi skirtingi nustatymai. Vadove ir trumpojoje instrukcijoje pateikiamos ruošimo trukmės rekomendacijos. Jei šaldytos bulvytės neiškepa taip, kaip tikėjotės, skaitykite DUK „Maistas nėra toks traškus, kaip norėjau. Ką daryti?“
Norint suteikti daugiau skonio ir traškumo „Airfryer“ gaminamiems maisto produktams, galima naudoti daugumą aliejų. Rekomenduojame naudoti įprastą aliejų, pavyzdžiui, Taip pat galima naudoti aliejų su prieskoniais arba, prieš naudojant aliejų, pamirkyti jame prieskonių. Taip lengviausia pakeisti patiekalų skonį. Galima naudoti ir purškiamą sviestą. Pastaba. Aliejų būtina naudoti tik ruošiant patiekalus iš šviežių produktų, kurie nebuvo apdoroti, pvz., šviežiai nuluptos bulvės arba nemarinuotas viščiukas. Įpylus aliejaus, neapdoroto produkto viršuje susidaro traškus sluoksnis ir jis tampa skanesnis.
Rekomenduojame palaukti, kol „Airfryer“ atvės ir tik tada padėti. Atvės greičiau, jei iš prietaiso išimsite keptuvę. Išėmus keptuvę atvėsta per maždaug 30–45 min. Keptuvę galite atvėsinti pripildami į ją šalto vandens iš čiaupo.
Jei norite, kad nekiltų balti dūmai, atlikite šiuos veiksmus: 1. Išjunkite „Airfryer“. 2. Dėvėkite virtuvines pirštines, kad apsaugotumėte rankas. Ištraukite keptuvę ir išimkite krepšelį. Padėkite krepšelį ant lėkštės. Patarimas. Galite uždengti, kad karštis neišsisklaidytų. 3. Popieriniais rankšluosčiais sugerkite ant keptuvės dugno likusį aliejų. 4. Įdėkite krepšelį atgal į keptuvę ir įstatykite atgal į prietaisą. 5. Norėdami toliau kepti karštu oru, nustatykite laikmačiu likusį maisto ruošimo minučių skaičių.
Į „Airfryer“ nepilama aliejaus, todėl prietaiso išorė nebus riebaluota, kitaip nei įprastų riebalinių skrudintuvių išorė. Įsitikinkite, kad „Airfryer“ atvėso! 1. Prietaiso išorę valykite drėgna šluoste. 2. Išplaukite prietaiso vidų karštu vandeniu ir švelnia kempine. 3. Jei reikia, prie kaitinimo elemento prikepusius maisto likučius galima pašalinti minkštu arba vidutinio kietumo šepetėliu. Svarbu. Nenaudokite plieninės vielos šepečių arba šepetėlių su kietais šereliais, nes taip galite pažeisti kaitinimo elemento dangą. 4. Kaitinimo elementą valykite minkštu arba vidutinio kietumo šepetėliu. 5. Baigę nusausinkite kaitinimo elementą popieriniais rankšluosčiais.
Jei norite išvalyti „Airfryer“ krepšelį ir keptuvę, atlikite šiuos veiksmus: 1. Pripilkite į „Airfryer“ keptuvę karšto vandens ir įlašinkite indų ploviklio. 2. Įdėkite krepšelį į keptuvę ir palikite mirkti 10 minučių. 3. Nuplaukite juodas krepšelio sieneles nešiurkščia kempine arba šepetėliu. 4. Apverskite krepšelį. Nušveiskite krepšelio apačią šepetėliu arba šiurkščia kempinėle. 5. Išplaukite keptuvę naudodami nešiurkščią kempinę arba šepetėlį.
You are about to visit a Philips global content page
Continue